Zoeken

Vergelijken

Veilig

Vertrouwd

Sanitair Winkels

Op deze website vindt u alle sanitair winkels welke u nodig heeft om een goede keuze te maken. weet u al wat u aan wilt gaan passen aan het sanitair? Of wilt u misschien alleen leuke en nieuwe ideeën op doen, ook dan bent u bij onze website aan het goede adres.
Neemt u even de tijd om tussen de sanitair winkels rond te kijken. Als u op een betreffende winkel klikt komt u op de website van de aanbieder uit en dan kunt u kiezen wat u wilt kopen/bestellen. U kunt ook alleen even rondkijken en de ideeën op u in laten werken.

Wij verkopen zelf geen producten, wij geven alleen een overzicht van de sanitair winkels waar u sanitair kunt kopen. Neemt u daarom even de tijd voor de mogelijkheid om hier gebruik van te maken en wie weet kunt u door onze site en heel nieuw sanitair aanleggen!
Het hoeft allemaal niet duur te zijn, neemt u even de tijd om alles rustig na te kijken en wie weet heeft u wel een leuke aanbieding gezien waardoor u weer voorzien bent van een nieuw sanitair!

Wij hopen dat u met ons overzicht kunt slagen! Voor vragen kunt u altijd contact opnemen met de aanbieder van het sanitair.
Veel plezier met rondkijken en snuffelen. Wie weet heeft u vandaag nog een leuke aankoop gedaan en dan moet u nu nog wachten tot alles binnenkomt. Nog even geduld en dan is alles voor u geregeld!
 
Team Sanitair winkels

Onze 3 meest bekeken artikelen

Bad-douche Combinatie Mengkraan Allibert Vision Opbouw Chroom

Bad douche Combinatie...

Van: € 138.14
Voor: € 115.12

Bad-douche Combinatie Mengkraan Allibert Vision Opbouw Chroom De badmengkraan kan zowel voor een bad als in de douche worden gemonteerd. Omdat er een aansluiting aan zit voor een...

Meer informatieDirect bestellen
Regendouchekop Sapho Rond 30 cm Chroom

Regendouchekop Sapho...

Van: € 173.94
Voor: € 144.95

Regendouchekop Sapho Rond 30 cm Chroom Deze luxe chromen hoofddouche is van het merk Sapho. Een ronde hoofddouche die opvalt door zijn oppervlakte van 30 cm en met een dun design...

Meer informatieDirect bestellen
Douchegoot Zwart Wiesbaden Met Flens Uitneembaar Sifon 100x7cm 6.7cm Diep Mat Zwart

Douchegoot Zwart...

Van: € 284.34
Voor: € 239.00

Douchegoot Zwart Wiesbaden Met Flens Uitneembaar Sifon 100x7cm 6.7cm Diep Mat Zwart Een moderne en stijlvolle mat zwarte douchegoot van Wiesbaden is de vervanger van de...

Meer informatieDirect bestellen