Zoeken

Vergelijken

Veilig

Vertrouwd

Sanitair Winkels

Op deze website vindt u alle sanitair winkels welke u nodig heeft om een goede keuze te maken. weet u al wat u aan wilt gaan passen aan het sanitair? Of wilt u misschien alleen leuke en nieuwe ideeën op doen, ook dan bent u bij onze website aan het goede adres.
Neemt u even de tijd om tussen de sanitair winkels rond te kijken. Als u op een betreffende winkel klikt komt u op de website van de aanbieder uit en dan kunt u kiezen wat u wilt kopen/bestellen. U kunt ook alleen even rondkijken en de ideeën op u in laten werken.

Wij verkopen zelf geen producten, wij geven alleen een overzicht van de sanitair winkels waar u sanitair kunt kopen. Neemt u daarom even de tijd voor de mogelijkheid om hier gebruik van te maken en wie weet kunt u door onze site en heel nieuw sanitair aanleggen!
Het hoeft allemaal niet duur te zijn, neemt u even de tijd om alles rustig na te kijken en wie weet heeft u wel een leuke aanbieding gezien waardoor u weer voorzien bent van een nieuw sanitair!

Wij hopen dat u met ons overzicht kunt slagen! Voor vragen kunt u altijd contact opnemen met de aanbieder van het sanitair.
Veel plezier met rondkijken en snuffelen. Wie weet heeft u vandaag nog een leuke aankoop gedaan en dan moet u nu nog wachten tot alles binnenkomt. Nog even geduld en dan is alles voor u geregeld!
 
Team Sanitair winkels

Onze 3 meest bekeken artikelen

Wiesbaden one-pack Leto fontein + Amador toiletkraan chroom

Wiesbaden one pack Leto...

Van: € 325.16
Voor: € 191.95

One Pack Leto fontein + Amador toiletkraan chroom

Meer informatieDirect bestellen
Wiesbaden one-pack Mini-Leto fontein + Rombo chroom

Wiesbaden one pack Mini...

Van: € 374.20
Voor: € 220.90

One Pack Mini-Leto fontein + Rombo chroom

Meer informatieDirect bestellen
Wiesbaden one-pack inbouwthermostaatset type 119 (20cm ufo)

Wiesbaden one pack...

Van: € 1075.27
Voor: € 634.75

One-Pack inbouwthermostaatset type 119 (20cm ufo)

Meer informatieDirect bestellen